VORES DRØM OM DET PERFEKTE OPKVALIFICERINGSFORLØB

Vi ønsker at skabe et sted, hvor der er hjemlig tryghed, og hvor arbejdsopgaver ikke er for ansvarstunge og økonomisk afgørende. På den måde skaber vi bedre grundlag for at skabe succeshistorier, da forventningspresset til en udsat borger ikke er alt for stort fra start. Vi vil derfor byde kursister i forløb hos os velkommen på vores gård. Hvor arbejdsopgaverne er pakket ind i daglige gøremål.

HVORDAN HJÆLPER EN GÅRD DE UDSATTE BORGERE?

Gården giver mulighed for mange små succeser. De små succeser er de frø, der plantes hos den enkelte, og som giver motivation og lyst til mere. Så er man jo i gang og på vej. Her er hjemligt og hyggeligt. Her er naturligt og kendt. Når disse forhold er gældende, er rammen sat for at lægge sine parader ned. Her er ikke noget at være bange for. Her ligner det ikke en produktionsvirksomhed. Her lugter af nybagte boller. Her er høns, der skal passes. En gårdsplads, der skal rives. Det er overskueligt for selv den, der har det allersværest.

Det er en ny begyndelse i de helt rigtige rammer, et sted hvor kravende til den enkelte kan sættes i overenstemmelse. Et sted hvor kursisterne kan tænke i udvikling i stedet for brandslukning. De får succesoplevelsen af at fungerer i en helhed, og udvikler de sociale kompetencer i et tempo der giver mening for dem.

DET SKABER VÆRDI FOR KURSISTEN, VIRKSOMHEDEN OG SAMFUNDET

Spild i spil og gården tjener penge på driften og salg af de produkter kommer deraf. Kursisten udvikler sig i et trygt miljø, hvor presset er præcis nok til at skabe succesfulde oplevelser og på sigt et mod til at træde ud i erhvervslivet. Og det er i sidste ende en kæmpe gevinst for samfundet. Virksomheder har mulighed for at investerer i projektet og derigennem gavne sin CSR-politik og potentielt rekruttere medarbejdere når de er klar til job.

HJÆLP “GÅRDEN” TIL AT BLIVE EN REALITET

Vi søger lige nu investorer til at hjælpe os med at finansiere opstarten af gården. Er du interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan du kan bidrage til at skabe de bedste rammer for udsatte borgere, og hjælper dem ind i systemet? Så tøv ikke med at kontakte os

Skriv besked

eller ring på +45 51 43 43 11