CSR pr. faktura

                 – det’ da nemt               🙂

Spild i spils vigtigste formål er at skaffe flere hænder til de danske virksomheder. Et samarbejde med os giver en vifte af muligheder for at sætte spildte ressourcer i spil.

Lille indsats - stort udbytte

Flemming Christensen – SAWO udtaler:

“Som en begyndelse sponserede jeg Susannes adgang til fonde.dk. Senere i opstartsprocessen støttede jeg det første selskab “Spild i Spil” med min mangeårige erfaring inden for virksomhedsdrift og socialt arbejde.

Da Majbrit og Susanne senere stifter Beskæftigelsesprojektet Kaleidoscopet har jeg rådgivet i forbindelse med lejemål og stod til rådighed ved spørgsmål.

Kaleidoscopet er et rigtig godt og resultatorienteret projekt, som går godt i tråd med min egen virksomheds sociale ansvar, hvor jeg i mange år har hjulpet mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

Lars Klünder – LK Vinduespolering udtaler:

“Jeg hyrede Kaleidoscopet til en enkeltopgave i mit rengøringsfirma og jobbet blev udført både rettidigt og tilfredsstillende. Det har været et godt samarbejde, og en rigtig god måde for mig at få løst en arbejdsopgave, som jeg akut manglede hænder til.

At jeg så samtidigt er med til at hjælpe udsatte mennesker videre i deres liv, gør det til en ren win-win.”

Marianne Larsen – Dansk Revision udtaler:

“Via mit arbejde som revisor for Spild I Spil og dermed også Kaleidoscopet har jeg fået indgående kendskab til stedets visioner og deres fantastiske arbejde med mennesker, med rigtig gode resultater til følge.

Jeg har set en mulighed i, at kunne hjælpe ved at udnytte mine faglige kompetencer som revisor. Jeg vil gerne kunne bidrage med økonomisk- og skattemæssig rådgivning til stedets kursister.”

“Dette med at kunne hjælpe og tage et samfundsmæssigt ansvar giver en god følelse i kroppen”, udtaler Marianne Larsen, og håber at andre vil lade sig inspirere til at yde en frivillig indsats.

“"... alene tanken med, at der ikke er noget, der går til spilde, er jo en god tanke. ”

Klaver ombygget til smukke entremøbler

Du kan gøre en forskel, på den måde der giver bedst mening for dig og din virksomhed.

Hos os er AL hjælp en STOR hjælp- og værdsættes!

Så hvis du vil mere end blot have gratis fadøl ved et sports-sponsorat, har vi gjort det SÅ nemt at bidrage til det udviklingsarbejde, vi laver i rAise & shine.

Her gør dit bidrag en KÆMPE forskel for mennesker, som har behov for din hjælp!

–  og samtidig styrker du din virksomheds CSR-profil.

Du køber dig samtidig til endnu et flueben til dit CSR regnskab. Til gengæld får du faktura og logo på vores side med leadpartnere og samarbejdspartnere – og vil du brande os gensidigt, bliver vi lykkelige 🙂

Kompetencer er kun noget værd, når de omdannes til kapacitet.

Vi afdækker skjulte kompetencer hos vores trainees – og  skaber nye muligheder for de erhvervsdrivende.

Håndholdt indsats og den tætte relation er altafgørende for succes.

For os er det ikke nok at være fagligt dygtige, at have kompetencer. Det er først og fremmest vigtigt, at have motivation, glæde og vilje. Derfor omdanner vi kompetencer til kapacitet, så kompetencerne reelt kan bruges til noget. Som mange allerede siger og gør i forvejen: “Vi ansætter personligheder, og oplærer færdigheder”.

Så støt et udviklingsarbejde, som for alvor rykker noget! Vi har brug for værktøj, boksebold, stole, symaskine mmmm. Der er også stort brug for flere faglige kompetencer ind i huset, så vi kan favne bredere og rykke endnu hurtigere.

Næste mål er at flytte. Til flotte fysiske rammer. Med højt til loftet og gode muligheder for udfoldelse.

Altsammen koster det penge, penge, penge…… Og fondsansøgninger tager tid. Tid, som vi pt vægter at bruge, hvor det giver mening, nemlig på vores deltagere.

At lave noget, som giver mening er en betydelig faktor for motivation.

Derudover er følelsen af at være nyttig en enorm drivkraft.

Så hvis du har opgaver, men ingen tid og ledige hænder, ja, så har vi masser af tid og ledige hænder – men ikke mange opgaver.

Så HIT ME 🙂

Tag fat i os, hvis din virksomhed vil være med til at flytte mennesker.

Kontakt os